Посредническа дейност за подбор на персонал

Посредническа дейност за подбор на персонал:

  • От България;
  • От трети страни


Вие сте работодател и изпитвате нужда от още персонал, но срещате проблеми в намирането на нови служители. Свържете се с нас. Ние ще помогнем. Без финансови ангажименти при липса на одобрен кандидат за работа.

Фирма ПЕРСОНАЛ БЪЛГАРИЯ ЕООД осигурява подбор на кадри за работници от България, но също така и от трети страни като Непал, Бангладеш, Филипини, Турция и др. с Единно Разрешение за Пребиваване и разрешение за работа до 3 години, сезонни разрешения за работа за 3, 6 и 9 месеца, командировани служители, Синя карта и Стартъп Виза.

До момента сме осигурили стотици работници за строителството, металообработващи предприятия, селското стопанство, за фирми за почистване, хотели, ресторанти, промишлени предприятия, текстилната индустрия и др. Можем да съдействаме както за работниците, подходящи за неквалифициран труд, така и за висококвалифицирани работници след допълнително уточнение за различни позиции в области като например: хотелиерство и ресторантьорство (готвачи/помощник–готвачи/сервитьори/бармани/масажисти/ камериери/работник-кухня/ работник-поддръжка/портиер-пиколо и други длъжности); селското, горското и рибното стопанства; строителството и други.

Нашата фирма съдейства при:

  1. Намиране, интервюиране и подбор на потенциални кандидати;
  2. Изготвяне на необходимата документация за получаване на разрешително за работа и виза, когато е необходимо;
  3. Легализиране на документите, необходими за получаване Единно Разрешение за Пребиваване;
  4. Подаване на всички необходими документи за регистрация в отдел „Миграция“;
  5. Организираме документите за получаване на трудова виза в Българското посолство в съответната държава;
  6. Съдействане за транспорта до България на работниците;
  7. Изготвяне на медицинската застраховка на работниците.